İddiaya göre, Bartın’dan Ankara istikametine seyir halinde olan Ahmet K. yönetimindeki yolcu otobüsü, sürücüsünün henüz tespit edilemeyen bir otomobile sağdan çarpması sonucu feci bir kaza yaşandı. Otomobil kazanın etkisiyle adeta hurdaya dönerken, otobüs ise yol kenarındaki bir restorana çarparak durabildi.
Kaza haberini alan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri karayolunda güvenlik önlemleri alırken, sıkışan kuzenler Resul ve Gökbaş Baş, itfaiye ve AFAD ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kurtarıldı. Ne yazık ki, yapılan sağlık kontrollerinde Resul Baş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Otobüste bulunan diğer yolcular ise hafif şekilde yaralandı. Otomobilde bulunan Göksel Baş ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı, ancak durumu ağırdı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazada hayatını kaybeden kuzenlerin yakınları olay yerinde büyük üzüntü yaşadı. Olay yeri inceleme ekipleri ise delilleri toplamak için çalışmalarını sürdürdü. Yolcu otobüsündeki valizler tahliye edildi ve yolcular, başka bir otobüs ile seyahatlerine devam etti.
Kazada yola savrulan otomobil, çekici yardımıyla kaldırıldı. Yolcu otobüsü sürücüsü Ahmet K. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor.