Fransa Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain’e bedelsiz olarak transfer olan Lionel Messi, burada beklediğini bulamadı. İlk sezonunda takımıyla lig şampiyonluğu yaşayan Messi, bu sezon da benzer bir başarı yakalamasına rağmen, Şampiyonlar Ligi’ndeki hedeflerine ulaşamayan takımının taraftarlarının tepkisini çekti.
Son haftalarda taraftarların protestolarıyla karşılaşan ve iddialara göre 2 hafta kadro dışı bırakılan Messi için şimdi de yeni bir iddia ortaya atıldı. Arjantinli yıldızın Suudi Arabistan ziyareti, kulüp yönetimi tarafından rahatsızlıkla karşılandı ve bu nedenle Messi’nin kadro dışı bırakıldığı iddia edildi.
Messi Barcelona’yı İstiyor
Barcelona’nın efsanevi futbolcusu Lionel Messi’nin, gelecek sezon Paris Saint-Germain (PSG) takımından ayrılacağı açıklandı. Ancak son gelen haberlere göre, Messi Barcelona’da kariyerine devam etmek istiyor.
Diğer taraftan, Suudi Arabistan futbol ekibi Al Hilal’in Messi’ye inanılmaz bir teklif yaptığı iddia ediliyor. Yıllık 363 milyon Euro değerindeki teklifin 3 yıl boyunca geçerli olduğu belirtiliyor. Hatta Suudi Arabistan devletinin bile Messi’yi ikna etmek için görüşmelere dahil olduğu iddiaları ortaya atıldı.
35 yaşındaki Messi, bu sezon PSG formasıyla 37 resmi maçta 20 gol ve 19 asistle harika bir performans sergiledi. Ancak Arjantin Milli Takımı ile 2022 Dünya Kupası’nı kazanması ve Barcelona’da kariyerine devam etmek istemesi, Messi’nin geleceği hakkında daha fazla spekülasyona neden oldu.