Süper Lig’in şampiyonluk yarışında ilerleyen Galatasaray, yeni sezon planlamalarına hız kesmeden devam ediyor. Takımın deneyimli kalecisi Fernando Muslera’nın ilerleyen yaşına bağlı olarak rotasyon düşüncesiyle hareket eden Sarı-Kırmızılılar, beklenmedik bir isimle Muslera’nın yerini doldurmayı planlıyor.
Batuhan Şen, Galatasaray tarafından kiralık olarak gönderildiği Fatih Karagümrük takımında gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. 24 yaşındaki genç kaleci, sezondaki başarılı performansının ardından bitiş düdüğüyle birlikte Galatasaray formasını tekrar giymeye hazırlanıyor.
Tecrübeli teknik direktör Okan Buruk, genç kaleciyi gelecek sezon takımda tutmaya kararlı olduğunu ifade etti. Batuhan Şen’in Galatasaray’da kalacağı ve Okan Kocuk’un yerine yedek kulübesinde görev yapacağı belirtiliyor. Bu süreçte genç eldiven, uzun yıllardır Galatasaray kalesini koruyan Muslera’nın yerine hazırlanacak ve onun tecrübesinden faydalanacak.