Ankaralı Ayşe, kendine özgü şarkıları ve dans performansıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan bir sanatçıdır. Canlı yayında Demet Özdemir hakkında konuşan Ayşe, “Demet’in işine olan saygısını unutmuyorum” dedi.
Ayşe’nin Demet Özdemir hakkındaki görüşleri oldukça ilgi çekiciydi. Ayşe, Demet Özdemir’in ablasıyla birlikte programa geldiğini ve dans ederek ekmeğini kazandığını ifade etti. Güçlü kadınlara her zaman destek verdiğini belirten Ayşe, Demet’in naif bir kişiliğe sahip olduğunu ve dikkat çekici şekilde giyindiğini söyledi. Ayrıca, Demet’in işine olan saygısı ve duruşunu da takdirle anımsadığını belirtti.
Ayşe, ekibinde çalışanların gönüllü olup olmadığına her zaman dikkat ettiğini vurguladı. Gönülsüz bir kişiyi ekibinde istemediğini belirten Ayşe, Demet’in enerjisinin ünlü olacağını gösterdiğini dile getirdi. İşine sadık olan, zamanında gelen ve görevini eksiksiz yerine getiren birinin başarılı olmaktan kaçınamayacağını vurgulayan Ayşe, Demet’i kadroya kendisinin seçmediğini, yapımcının bu kararı aldığını da ekledi.
Demet Özdemir ve ablasının bir dans okulundan geldiğini belirten Ayşe, o dönemde program başına 50 TL aldıklarını ifade etti. Programın 2010 yılında çekildiğini ve haftada bir gün yayınlandığını aktaran Ayşe, Demet’in o dönemdeki başarısını takdirle anlattı.