Buca ilçesindeki bir parkta oturan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Gerilimin artmasıyla birlikte taraflar arasında kavga başladı. Olayın ardından İbrahim Akgül adlı genç, vücuduna 8 bıçak darbesi alarak ağır yaralandı.
Kavgayı görenler, durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Akgül’ü ambulansa alarak Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Akgül kurtarılamadı. Akgül’ün cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, M.A. ve A.E. isimli şüpheliler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.