Meral Akşener "Paralel" İddialarına Çok Önceden Cevap Vermiş!
MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener, TBMM Başkanvekili olduğu dönemde katıldığı 'Türkiye Nereye Gidiyor' konulu konferansda paçayı kurtarmak için "Paralel" ipine sarılanlara şu sözlerle cevap vermiş: Siz Bostan Korkuluğumusunuz Muhteremler!
14 Nisan 2016 Perşembe 15:01
meral akşener bu videoda cemaatin adayı” olduğu iddiasına cevap vermiyor, 17-25 aralığın paralel yapı” hayali ile unutturulmak istendiğini söylüyor.
i̇ktidar açılım” konusunda ağırdan alınca cemaat harekete geçirildi, 17-25 aralık doğdu. akşener, 185 milyar dolarlık para trafiğinden bahsediyor. i̇rana nefes aldıran bir trafik bu. ve köprüden geçerken %10u alınmış uluslar arası savaşta piyonlar kavgasında. çalınan i̇ranın parası ama, olsun.
17-25 aralıkta var, yargı ile iktidarı sıkıştıran paralel yapı da. i̇ktidar cemaatle birlikte yürüdü, işi bitti, tasfiye ediyor. velhasıl, akşenerin boynunda cemaatin adayı” yaftası halen asılı. (umarım ki bu yorumu biçmezsiniz)