Manisa Alaşehir’de yaşayan 3,5 yaşındaki Irmak, 14 Ekim’de kayboldu. Müge Anlı kaybolduğu günden beri küçük kızı arıyordu. Küçük Irmak’ın genetik bir rahatsızlığı vardı. Uzunca bir süre yürüyemezdi. Babası Bilal Kupa kızının kaçırılma ihtimali üzerinde duruyordu.
Irmak’ı en son gören Hurdacı Himmet Aktürk, Müge Anlı’nın programına geldi. O gün yaşananları anlatırken polis de çevrede inceleme yapıyordu. Eğitimli polis köpeği Riya’ya Irmak’ı arama çalışmalarına katılmıştı.
Riya Irmak’ın ayakkabısını kokladıktan sonra hiçbir gitmeden Himmet Aktürk’ün evine gitti. Şüphelerin odağındaki Hurdacı Aktürk, küçük kızla hiçbir ilgili olmadığını söyledi. Ancak ısrarlı sorulara dayanamayan Himmet Aktürk Müge Anlı’ya cinayeti itiraf etti.
Biz tüm aile olarak bu adamın idam edilmesini istiyoruz alah bunun belasını versin nasi kiydi tayip Erdoğan a sesleniyorum böyle pislik yapan adamı lütfen idam edin idam edin alah kahretsin bütün turkiyenin başı sağ olsun